Ponta, chemat la audieri la ANAF, pentru precizări referitoare la declaraţiile de avere

victor-ponta1
victor-ponta1

Victor Ponta, preşedintele PSD, a fost chemat, vineri, la audieri la sediul ANAF sector 1 din Bucureşti pentru a face precizări în legătură cu declaraţiile anuale de venit din anii 2007-2008, dar şi din registrul de încasări şi plăţi, se arată într-o invitaţie adresată în 20 iunie liderului PSD.

În adresă se menţionează că pe data de 6 iunie 2011 inspectorii fiscali s-au deplasat la "domiciliul fiscal" din Bucureşti de pe strada Jiului "în vederea efectuării inspecţiei fiscale".

Deoarece "inspecţia nu s-a putut efectua", Victor Ponta a fost chemat la sediul ANAF sector 1 pentru a prezenta o copie a cărţii de identitate, declaraţiile anuale de venit din 2007 şi 2008 şi registrul jurnal de încasări şi plăţi. În adresă se mai arată că neprezentarea constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă, scrie NewsIn.

"Mi se cere buletinul de identitate, mi se cer declaraţiile de venit pe 2007 şi 2008 pe care le-am depus în 2007 şi 2008 la ANAF. M-am bucurat că ieri, după ce domnul preşedinte Băsescu, în direct în faţa dumneavoastră, m-a atenţionat că am probleme cu nu ştiu ce contracte, astăzi ANAF-ul s-a conformat şi mă cheamă. O să mă duc, o să prezint documentele. Mă bucur că ANAF-ul e atât de receptiv la ce spune preşedintele. Probabil că, dacă ieri eram de acord cu regionalizarea, nu mă mai chemau la ANAF", a spus Ponta, la Realitatea TV.

Citeşte şi:

Diversioniştii, episodul fără număr. Trei motive pentru care Adevărul şi Evenimentul zilei au marşat, luni, pe Şova şi Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel