Ponta cere o nouă listă de semnături. Orban: Nu pot să le cer asta partenerilor PNL! Semn de neîncredere

Ludovic Orban  SURSA FOTO AGERPRES
Ludovic Orban SURSA FOTO AGERPRES

Ce spune Ludovic Orban, după ce Victor Ponta a cerut o nouă listă de semnături, pentru siguranță. 

Ponta a afirmat că după ce va vedea lista cu semnăturile parlamentarilor de dreapta, atunci va considera dacă este nevoie să semneze şi parlamentarii POR România.

"Vă daţi seama că noi purtăm discuţii oficiale cu reprezentanţii autorizaţi ai formaţiunilor politice care ne sunt partenere. Dacă există o decizie politică din partea partenerilor noştri, nu pot să le cer ca o măsură de siguranţă suplimentară să semneze. Dacă decizia politică este de a susţine Guvernul eu am încredere în conducerea fiecărei formaţiuni în parte că parlamentarii formaţiunii respective vor vota investirea Guvernului.

Nu mai suntem în situaţia votului la moţiunea de cenzură. Atunci, am motivat necesitatea de a aduna un număr minim de 233 de semnături care să ofere garanţia succesului moţiunii pentru că semnătura reprezintă un angajament de vot la moţiunea de cenzură. Şi am vrut să nu irosim singurul glonţ de argint depunând moţiunea de cenzură într-un moment în care nu avem toate semnăturile. Acum suntem într-o situaţie diferită. Nu mai avem timp să convingem oamenii. Noi suntem obligaţi ca în 10 zile să venim cu lista Guvernului şi programul de guvernare în fata Parlamentului. În plus, ar fi un semn de neîncredere", a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel