Ponta: "Carmen Dan, ministru doar pentru că este din Teleorman"

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta spune că nu crede că Liviu Dragnea este cel care a trimis controlul ANAF la Rise Project, dar s-ar face vinovat prin prisma numirilor subiective în posturi-cheie. Fostul premier o nominalizează în această situație pe Carmen Dan. 

Iată mesajul lui Victor Ponta: 

"Puterea absoluta exercitata discretionar are un pret! Pe care il plateste Liviu Dragnea , Guvernul si PSD ( care accepta in tacere aceasta dictatura absoluta ) si Romania ( care nu are nicio vina )!

Am spus ca Romania nu poate fi condusa ca si Consiliul Judetean Teleorman pentru ca lucrurile vor nerge din rau in mai rau - si am dreptate / nu cred ca Liviu Dragnea a trimis ANAF ul la cei de la "Rise Project" - dar el este totusi principalul vinovat si responsabil ! Iata de ce :

1. Presedintele ANAF nu este un profesionist cunoscut in domeniu, nici un om politic din PSD sau ALDE ( criteriul de selectie a fost cunoasterea lui Liviu Dragnea si "bunavointa" fata de TELDRUM) / nu a fost pus in functie nici de Premierul Grindeanu , nici de Ministrul de Finante , nici de ALDE sau de catre o filiala PSD ci direct de catre LIviu Dragnea ! Cand Mihai Tudose a vrut sa il schimbe din functie pentru dezastrul de la colectare s-a opus chiar Liviu Dragnea
2. Ministrul de Interne - cel care a primit control total asupra DGIPI ( fostul "doi si un sfert") si care este implicat acum in acest scandal nu este nici un profesionist in domeniu nici un om de partid / s-a calificat pentru functie doar prin faptul ca e din Teleorman si a lucrat credincios cu Liviu Dragnea! Inainte sa stim ca Mihai Tudose va fi nominalizat ca Premier stiam toti ca Doamna Ministru de Interne ramane in funcie pentru ca asa vrea Liviu Dragnea!
3. Cand toti comunicatorii si reprezentantii PSD merg sa vorbeasca in public despre pensii, salarii etc sunt intrebati de proprietatile din Brazilia, vizitele facute acolo , fonduri de vanatoare si pescuit , firme de asfaltare, etc ! La aceste chestiuni private trebuie sa raspunda persoana Liviu Dragnea si nu reprezentantii PSD!
Cand un singur om are puterea si cand o exercita doar in interesul sau personal - sa ne asteptam la tot mai rau!" a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel