Ponta: Băsescu şi Viktor Orban, la fel de înguşti în gândire; prietenia lor,un pericol pentru România

Basescu - Viktor Orban
Basescu - Viktor Orban

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că prietenia dintre Traian Băsescu Viktor Orban este "un pericol" pentru România ca ţară şi pentru poziţia acesteia în Europa, el susţinând că cei doi sunt "oameni la fel de înguşti în gândire, la fel de dornici de putere absolută".

"S-au găsit amândoi: doi oameni la fel de înguşti în gândire, la fel de dornici de putere absolută. Şi, repet, pentru noi prietenia dintre Băsescu şi Viktor Orban e un pericol pentru noi ca ţară şi ca poziţie în Europa", a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a apreciat că propunerea avansată de preşedintele Traian Băsescu privind introducerea în Constituţie a unei prevederi care să limiteze la 3% deficitul bugetar este "o uriaşă prostie", de care "numai la Viktor Orban a văzut".

"Prevederea de 3% deficit în Constituţie e o uriaşă prostie, cred că i-a fost inspirată de noul său prieten, Viktor Orban, că am văzut că şi Viktor Orban vrea să modifice Constituţia. Deficitele şi, în general, economia nu ţin cont de deciziile politice ale lui Băsescu. O prostie de genul ăsta numai la Viktor Orban am văzut şi am văzut că Traian Băsescu, în Europa, în afară de Viktor Orban, nu mai are niciun fel de partener, nimeni nu mai vrea să stea de vorbă cu el", a adăugat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel