Ponta avertizează PNL în privința lipsei de solidaritate

avertisment_ponta
avertisment_ponta

Premierul Victor Ponta consideră că atacurile la nivel declarativ venite din partea unor liberali, precum Sorin Frunzăverde, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban îl vor afecta pe Crin Antonescu în perspectiva apropierii alegerilor europarlamentare. 

"Faptul că nu sunt solidari, costă PNL. Declaraţiile lui Frunzăverde, Roşca Stănescu trag în jos PNL. Raportul PSD-PNL e aproape 2-1. Inclusiv pe domnul Antonescu îl pot afecta. Roşca Stănescu vrea să se bată cu SRI, domnul Frunzăverde nu ştiu ce treabă are. Acest gen de lipsă de solidaritate îl afectează pe Crin, nu pe mine. Contează foarte mult pentru PNL cu ce scor va fi al doilea partid la europarlamentare. Cred că e important să aibă un scor cât mai bun", a declarat, duminică seară, la România TV, premierul Victor Ponta.

Liderul PSD a afirmat că atacurile venite din tabăra liberală nu sunt deranjante atât timp cât nu sunt susţinute de către conducerea PNL și că tabăra social-democrată nu dorește ruperea USL.

"Când aceşti indivizi vor fi încurajaţi de alţii, atunci o să discutăm în USL. Nu sunt dispus să guvernez în doi, dar de unul singur.  (...) Exclud categoric vreo intenţie, dorinţă, sau acţiune a PSD în sensul ruperii USL. Noi nu vrem să rupem USL. Până în 2016, nu", a precizat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel