Ponta avertizează: Dacă se întâmpla așa ceva, mă despart de PSD

Victor Ponta a spus că merge mai departe în PSD pentru interesul oamenilor.

Premierul a zis că dacă PSD ar face guvern cu PNL, avându-l pe Dacian Cioloș prim-ministru, el va fi primul care ar pleca din partid.

[citeste si]

"Vreau ca PSD condus de Liviu Dragnea să ia, în 11 decembrie, un scor mai mare decât a luat PSD condus de Victor Ponta. Asta îmi doresc. Amândoi vrem să câștige pentru PSD, nu pentru noi, ci pentru oameni. (...) Dacă PSD ar face ceva împotriva oamenilor care votează, adică guvern cu PNL și cu Dacian Cioloș prim-ministru, m-aș despărți de PSD. De ce? Pentru că i-ar trăda pe cei care votează. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Liviu Dragnea, am înțeles că nu vor face guvern cu PNL. Altfel nu aș fi în PSD, nu aș candida în decembrie. Sper că nu mă păcălesc ai mei și sunt sigur că nu o vor face", a zis Victor Ponta la emisiunea "Q&A".

Victor Ponta a vorbit și despre actualul premier. El a afirmat, în ediţia de sâmbătă a emisiunii Q&A" că dacă Dacian Cioloş îşi va declara public adeziunea sau preferinţa pentru PNL, capitalul său de iimagine va avea de suferit.

Nu ştiu ce va face Dacian Cioloş. Ştiu sigur că dacă va accepta a doua zi va pierde jumătate din ce are acum. Pentru că, vedeţi, fiecare este prizonierul propriei sale imagini. Domnul Cioloş şi-a construit, împreună cu nişte oameni, imaginea celui care nu este ca partidele politice - partidele sunt rele, domnul Cioloş e bun. În anul 2000, domnul Isărescu - foarte respectat cred că de peste 50 la sută dintre români, un prim-ministru mai bun decât Dacian Cioloş, cu siguranţă - în acel an de tehnocraţie, a ajuns pe locul al patrulea, a spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel