Ponta, avertisment pentru miniștri: Ați intrat în Guvern, sunteți ținte

Premierul Victor Ponta i-a avertizat pe miniştrii prezenţi la şedinţa săptămânală a Guvernului asupra riscului la care s-au expus atunci când au acceptat funcțiile.

"Cred că toţi ştiţi, în momentul în care aţi intrat în Guvern, că sunteţi ţinte, aşa încât ne asumăm aceste riscuri. Uneori, ele se îndreaptă şi în mod greşit asupra celor care desfăşoară activităţi, dar eu vreau să vă propun tuturor - noi să fim cei care facem lucruri şi alţii, sigur, ne acuză, ne critică. Atât timp cât Guvernul face lucruri - şi face lucruri bune, face lucruri importante şi ia decizii - ne asumăm şi criticile celor care nu fac nimic şi se ocupă doar cu acuzatul", a transmis premierul Ponta miniştrilor din echipa sa.

În acest context, prim-ministrul a făcut referire la îndatoririle noului ministru al Economiei, Andrei Gerea, lucruri importante legate de Oltchim, Cuprumin şi politica industrială.

"Domnul Gerea va avea în mod sigur de continuat lucruri importante care ţin de Oltchim, de Cuprumin, de politica noastră industrială pe plan european şi sunt convins că se va ocupa foarte bine de această sarcină", a mai spus premierul Ponta, care a ținut să-i mulțumească, totodată, fostului ministru al Economiei, Varijan Vosganian, pentru activitatea depusă, până la data demisiei, anunțată în 7 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel