Ponta, avertisment pentru Iohannis: O să îi vină rândul

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi, la România TV, declarația președintelui Klaus Iohannis, potrivit căreia, în opinia sa, Dacian Cioloș ar trebui să-și continue proiectele ca premier, dar că va trebui să își declare simpatia ori adeziunea pentru un partid politic. 

 
 

   că președintele Klcătre președintele Klaus Iohannis, potrivit cărora, în opinia sa, ar fi bine ca Dacian Cioloş să rămână prim-ministru şi după alegerile parlamentare, dar că trebuie să se implice politic

Victor Ponta are un mesaj ciudat în ziua în care Klaus Iohannis i-a cerut lui Dacian Cioloș să intre într-un partid politic pentru că vrea să-l numească, din nou, premier. Fostul lider PSD consideră că președintele Klaus Iohannis trece peste orice limită constituțională. În plus, îl avertizează că va ajunge în fața oamenilor legii.

"Cred că e o forțare a d-lui Cioloș să intre în partidul d-lui Iohannis, în partidul prezidențial, pentru că trebuie să avem "Guvernul meu" cu "Partidul meu". Pe mine asta nu m-a uimit, că dl Iohannis a zis ceea ce de fapt făcea de mult, se implică să fie "Guvernul lui" cu "Partidul lui" (...)

Traian Băsescu, Klaus Iohannis - același mod de lucru, aceeași gândire", a declarat Victor Ponta.

[citeste si]

Victor Ponta a comentat ulterior și la observația moderatoarei emisiunii potrivit căreia Traian Băsescu a ținut cont de ceea se întâmpla în Parlament atunci când l-a numit premier.

"Dl Iohannis nu mai are această limită pentru că se crede mult mai puternic. Dl Băsescu, de exemplu, nu a spus cine nu vrea să plece din PDL, îl iau cu cătușe. Domnul Iohannis, pe domnul Blaga nu a vrut să plece de la conducerea PNL, aţi văzut ce a pățit?! Sau dl Orban?! Chiar așa de puternic e sistemul moştenit de la Traian Băsescu. Chiar şi mai puternic decât pe vremea lui Băsescu. O să îi vină rândul şi lui Iohannis, dosarul ăla cu casa de la Sibiu... Când va fi ca Traian Băsescu, atunci o să vedeți", a adăugat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel