Ponta: Avem clovni naționali care simt nevoia să râdă lumea de ei

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a ironizat luni speculațiile promovate de unii lideri ai PDL privind anunțul său în legătură cu promovarea unei persoane noi la nivelul echipei din Guvern, menționând că există și "clovni naționali, care nu au ratat ocazia să se facă de râs, cu tot felul de premoniții".

Înainte de şedinţa USL de luni, premierul Victor Ponta a declarat că se bucură de faptul că tânărul Cristian Botan a acceptat să facă parte din echipa sa și să lucreze pentru programul de transparență a angajărilor din sistemul public.

"Este un tânăr pe care dvs l-aţi prezentat şi care a găsit o soluţie, un soft prin care toate angajările în sistemul public să fie transparente şi o să-l vedeţi imediat. Nu pot decât să mă amuz pentru că dincolo de faptul că este un semn important pentru cei care vor să se angajeze în administraţie pentru ideea de transparenţă, sigur că sunt câţiva care nu au ratat ocazia să se facă de râs ieri, cu tot felul de premoniţii. Noi avem şi clovni naţionali care orice anunţi simt nevoia să vină să-şi pună un nas roşu, un păr galben şi să râdă lumea de ei. Eu vorbesc despre un tânăr foarte serios, mă bucur că a acceptat să vină în Guvern, să lucreze pentru acest program de transparenţă la angajarea tuturor celor care lucrează în sistemul public şi în timp ce clovnii văd că scriu şi ei pe bloguri, tinerii serioşi vin în Guven iar eu acest tânăr sper să rămână şi după ce nu voi mai fi eu premier", a declarat premierul Victor Ponta.

"De mâine ni se va alătura, la nivelul echipei din Guvern, o persoană care, sunt convins, va atrage atenția multora dintre voi.”, a scris premierul, duminică, pe blogul personal, numit “Blogul lui Ponta”.

Ulterior, consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu acomentat anunțul premierului: "Premierul anunță o surpriză în guvern. Guvern care mai are o săptămână de stat. Cineva a vrut să fie ministru o săptămână. Cine să fie? Adrian Năstase, Andreea Marin, Cabral?", se întreba retoric Lăzăroiu.

În același context, și prim-vicepreședintele PDL Cristian Preda a scris pe blogul său despre "surpriza lui Ponta": "Victor Ponta a anunțat o mutare-surpriză în guvern.Surse bine dezinformate de la Palatul Victoria susțin că e vorba despre numirea lui Crin Antonescu. Acesta va fi desemnat ministru pentru suspendarea președintelui, un domeniu pe care-l stăpânește foarte bine. Gurile rele spun că ar fi singurul. PS Vă invit să faceți propuneri pentru pozițiile de secretari de stat, care să-l ajute pe C. Antonescu la viitorul loc de muncă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel