Ponta atac la Ungureanu: Din aroganţă, premierul nici nu a venit la citirea moţiunii

ponta
ponta

Victor Ponta l-a atacat pe Mihai Răzvan Ungureanu despe care spune că aroganţa l-a împiedcat să vină la citirea moţiunii de cenzură, iar în acest moment el este doar o portavoce a lui Traian Băsescu. Liderul PSD recunoaşte că în acest moment Opoziţia nu are voturile necesare, dar până la vot mai este timp.

"În acest moment nu avem voturile pentru trecerea moţiunii. (...) Ce este absolut sigur, că ei au emoţii foarte mari şi, pentru prima dată în istoria Parlamentului, din aroganţă, premierul nici măcar nu a venit la citirea moţiunii", a precizat Ponta.

El a spus că toate proiectele premierului Ungureanu au fost respinse de coaliţie şi că el guvernează doar pentru Traian Băsescu.

"Dacă va trece moţiunea de cenzură, pentru că astăzi nu avem voturile, dar până vineri mai este foarte mult timp, moţiunea nu este distructivă, să dăm doar Guvernul jos, ci constructivă. Vom propune un alt Guvern cu largă susţinere parlamentară şi populară cu obictivele pe care vi le-am prezentat", a mai spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel