Ponta, atac la tehnocrați: Guvernează pentru a fi lăudați la Bruxelles

Victor Ponta a afirmat că actualul executiv nu guvernează pentru români, ci pentru a primi laude de la Bruxelles, în timp ce PSD vrea să continue lucrurile bune pe care le-a început.

"Vor fi amenințări, presiuni, dar e important să mergem în Parlament, să ne batem până la capăt, pentru că noi am fost întotdeauna cei buni, care am întors și obrazul celălalt. Acum nu mai cedăm, vrem să respectăm votul românilor. Trebuie să continuăm lucrurile bune pe care le-am început și să le facem pe cele pe care nu le-am făcut. Din greșelile mele eu am învățat cel mai mult. Cred în România și în români, și când ne-au votat și când ne-au criticat. Cei care sunt acum nu guvernează pentru dumneavoastră, ci pentru cei de dinafară, să-i laude la Bruxelles, să-i laude Comisia Europeană sau alții. O să ne facă multe probleme, dosare, ne vor spune că suntem răi, că suntem vânduți. Da, eu sunt vândut românilor! Nu vreau ca pensionarii de la noi să moară de foame ca să-i iasă deficitul domnului Cioloș. Noi nu trăim pentru deficit, pentru raportări sau pentru ambasadori. Noi trăim pentru oamenii din țara asta, pentru bătrânii care au muncit și-și merită pensia, pentru ca cei ce muncesc acum să o facă pentru România. De aceea m-am hotărât să fac din nou campanie electorală. Oamenii au dreptul să încerce să-și facă o viață mai bună aici", a afirmat Victor Ponta, marți, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița, unde s-a întâlnit cu membri și simpatizanți ai partidului.

[citeste si]

La rândul său, președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, aflat pe prima poziție la Camera Deputaților la alegerile din 11 decembrie, a susținut că Victor Ponta a lăsat în urma sa o guvernare extrem de performantă, el fiind catalogat chiar și de adversarii săi ca fiind cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut România.

"A fost o guvernare pe care au simțit-o românii în buzunarele lor, în viața de zi cu zi, iar acum avem cu ce compara, cu acest guvern de tehnocrați, de care PNL s-a lipit ca marca de scrisoare. Eu vreau să vă spun că acum venim dintr-o întreprindere fanion a județului nostru — Uzina Constructoare de Mașini Reșița. Și cred că din ce în ce mai puțini lideri ai vreunui partid au curajul să intre într-o întreprindere așa cum este UCM Reșița. Am fost primiți cu căldură. Am văzut fețe triste, extrem de îngrijorate, care ușor-ușor au început să se lumineze în timp ce Victor Ponta le vorbea. Pentru că aici este vorba de credibilitatea liderilor noștri, vizavi de credibilitatea PNL în general și ai liderilor săi, în general", a spus Ion Mocioalcă.

PSD Caraș-Severin și-a propus un obiectiv îndrăzneț, să obțină patru parlamentari, respectiv, trei deputați și un senator, având în vedere echipa cu care se prezintă în alegeri, a mai declarat liderul PSD Caraș-Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel