Victor Ponta, avertisment pentru Vasile Blaga, de la tribuna Parlamentului

Premierul Victor Ponta a lansat, marți, în plenul Parlamentului, săgeți la adresa co-președintelui PNL, Vasile Blaga, transmițându-i totodată un avertisment după ce liderul liberal a declarat că i-a dovedit ce a fost când ”l-a scos din politica înaltă”. 

În discursul susținut astăzi în ședința comună a Senatului și Camerei Deputaților în care se dezbate și se votează moțiunea de cenzură inițiată de PNL, premierul Victor Ponta a declarat că "dincolo de o serie de jigniri, invective, nu există niciun fel de critică adusă actului de Guvernare".

Premierul Ponta a continuat atrăgând atenția că: ”Protestatarii credeau că au venit să protesteze împotriva celor care le-au tăiat pensiile şi salariile, însă, ca să fiu sincer, nici domnul Blaga nu mai e ce a fost odată. Sunt mai mulţi jandarmi şi jurnalişti decât protestatari. Dar, asta e, timpul ne marchează pe toți.

Cred că demersul de azi al Opoziției este doar o şmecherie politică, prin care să spui «Asta e, nu mai avem ce face până la anul, îi lăsăm pe ceilalți să guverneze». Cam cum a fost și la Primăria Capitalei. Nu e bun Oprescu, dar noi nu vrem să conducem Primăria Capitalei. Când e de muncă, cei de la PNL-PDL nu se pricep și e bine că acceptă acest lucru”.

Vasile Blaga, replică pentru Victor Ponta

Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a oferit la rândul său o replică premierului Ponta: ”Nu mă bucur de răul nimănui, nu mă bucur de situația dlui Ponta. Ce am fost, v-am demonstrat cu vârf și îndesat anul trecut când v-am scos din politica înaltă. Ce o să fiu eu, o să vă arăt anul viitor când o să câștigăm toate alegerile”.

Premierul Ponta, avertisment

În încheierea dezbaterilor moțiunii de cenzură a PNL, pemierul Ponta a revenit la tribuna Parlamentului, pentru a marca cele mai importante momente vesele și triste.

”Să terminăm mai repede această moțiune ca să-i scăpăm de penibil pe colegii de la PNL-PDL. (...)

Astăzi PNL a devenit PDL, nu face nimic decât ia de la alții, ia din munca altora.

Au fost momente și vesele, și triste. La momente vesele, ca întodeauna colegul meu distins dl Hașotti, care a zis că cineva care repetă ceva tot timpul, probabil are ceva la cap. Vedeți că aveți o doamnă care în fiecare zi îmi cere demisia. Momentul trist a fost reprezentat de dl Blaga, din păcate, care a zis că dânsul m-a scos din politică. Cu tot respectul, am și eu un labrador acasă care mereu se crede tigru. Cei care m-au scos pe mine din politică, din păcate, cred că vă vor scoate și pe dvs. Și nu este corect, nici pentru mine, nici pentru dvs. Să țineti minte acest lucru!”, a avertizat premierul Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel