Ponta, atac dur la adresa lui Iohannis: "Eu nu înțeleg de ce îl huiduie oamenii"

Victor Ponta îl atacă din nou pe Klaus Iohannis, de data aceasta din cauza problemelor pe care șeful statului le declanșează în trafic, când se deplaseasză la domiciliul din Sibiu.

"Eu nu inteleg de ce il huiduie oamenii pe Iohannis doar pt ca stau blocati in trafic, din Militari pe Valea Oltului si pana in Sibiu ! Dl Iohannis le-a spus de mult ca va face "un altfel de politica"!!! Si se tine de cuvant , chiar face totul altfel:

1. Am participat la multe evenimente oficiale alaturi de presedintii Romaniei ( Iliescu si Basescu) si nu am vazut NICIODATA o coloana atat de mare/ total inutila daca nu esti presedintele SUA, Rusia sau China

2. Din cate cunosc niciun presedinte (nici macar Barack Obama) nu pleaca in deplasari PRIVATE ( adica in weekend acasa) cu sistem identic de protectie ca la evenimentele oficiale

3. Conform legislatiei in vigoare si regulamentelor SPP dispozitivul de protectie si coloana oficiala este identic pt Presedinte si pt Prim Ministru / dupa cum stiti foarte bine eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURA masina de protectie alaturi de Dusterul in care ma aflam eu ( nefiind asa disperat sa imi cumpar din bani publici un Mercedes blindat) / aceasta situatie de normalitate este valabila si pt premierul Boc sau pt premierul Ciolos pe care nu il veti vedea blocand traficul cu 10 masini dupa el!

Concluzia - sa ne bucuram cand Dl Iohannis este in Florida ( cu multi "bodyguards" platiti tot din bani publici) sau in deplasari asa zis oficiale care dureaza dublu decat timpul petrecut vreodata la birou - asa avem trafic mai bun in Bucuresti si pe Valea Oltului!

Si se tine de cuvant - "un altfel de politica"!!!", a scris fostul premier pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel