EXCLUSIV  PONTA îl contrazice pe IOHANNIS: Au fost alte propuneri de premier, nu doar Orban

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ludovic Orban este propunerea președintelui pentru a forma un nou Guvern cu care să se prezinte în Parlament pentru învestire, în condițiile în care Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că niciun alt partid nu a propus vreun candidat.

Cu toate acestea, Victor Ponta, președintele Pro România, a spus, într-o declarație pentru DC News, că partidul său l-a propus pe Raed Arafat:

”Noi l-am propus pe domnul Arafat, iar cei de la USR, după cum a spus și domnul Barna, l-au propus pe Cioloș. Cred că președintele a spus că doar pe Orban l-a acceptat domnia sa. Nimeni nu a făcut o propunere în scris, că nu se face așa la consultări, ci doar verbal. Confirm că i-am făcut propunere de prim-ministru pe domnul Raed Arafat. Cred că a fost o exprimare greșită a președintelui. PSD-ul n-a propus pe nimeni, probabil că președintele se gândea la PSD. Din câte știu, nici PNL-ul n-a propus pe nimeni, nici PSD”, ne-a declarat liderul Pro România, Victor Ponta.

Numirea lui Orban

”Este imposibil de imaginat ca, în timpul acestei lupte, unde noi formăm o echipă serioasă - deci, este imposibil de imaginat să schimbăm totul peste noapte, fiindcă atunci nimic n-ar mai funcționa.

Așadar, singura propunere pe care am primit-o este Ludovic Orban și, în consecință, l-am desemnat pe domnul Ludovic Orban pentru poziția de Prim-ministru al Guvernului”, este anunțul făcut, vineri, 13 martie, prin care Orban este, din nou, premier desemnat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel