Ponta are prima șansă la prezidențiale, spune Antonescu

Prezidențiabilul PNL, Crin Antonescu, recunoaște că premierul Victor Ponta are prima șansă să câștige alegerile prezidențiale din noiembrie, avantajul său fiind mașina de vot a Partidului Social Democrat.

"Victor Ponta are prima șansă la prezidențiale. Știu că nu e rentabil, că nu se face, dar sunt liber. Nu sunt genul de om care să spun: Eu câștig! Eu sunt realist, mă comport normal, spun că din multe motive, candidatul PSD are prima șansă. Principalul său atuu este aparatul politic care se numește PSD. Această mașină îi dă mari șanse de a fi președinte, dar îi omoară orice șansă de a fi un președinte bun. Pe ruperea USL, eu am pierdut, am pierdut voturi, imagine. PSD a mințit, Victor Ponta a mințit. Noi am spus niște lucruri: A, B, C. D. Domnul Ponta este irezistibil atras de modelul Adrian Năstase. Are o problemă de model. Are o problemă de cultură", a declarat Crin Antonescu, la emisiunea "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv.

Prim-ministrul Ponta a declarat în numărate rânduri că PSD va desemna un candidat la prezidențiale după alegerile europarlamentare din mai. Ponta a arătat că social-democrații au doi posibili candidați, el și fostul ministru de Externe Mircea Geoană.

Premierul nu a exclus ca PSD să-l susțină pe Călin Popescu Tăriceanu, dar majoritatea liderilor PNL nu iau în calcul această variantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel