Ponta anunță măsuri în Diaspora pentru evitarea fraudei electorale

[] []

06 dec 2012 / 11:58
Salveaza PDF Comentarii
Victor Ponta
Descriere foto: Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri seara, că luat toate măsurile necesare pentru ca la alegerile din 9 decembrie votul din străinătate să fie corect. Astfel, el speră să evite situația de la alegerile prezidențiale din 2009, când, în opinia sa, președintele Traian Băsescu a fraudat votul diasporei.

„Eu pot să vă asigur de un alt lucru: că am luat masuri ca în străinătate să nu se mai fraudeze votul cum s-a fraudat în 2009. Vă aduceți aminte? Atunci domnul Băsescu a pierdut alegerile și fraudând votul din străinătate a reușit să fie din nou președinte. Am luat măsuri și votul va fi corect și în România și în străinătate”, a declarat Victor Ponta, într-o intervenție telefonică la RTV.

Premierul a adăugat că toate instituțiile abilitate, respectiv Ministerul de Externe, ambasadele, consulatele și autoritățile străine au luat toate măsurile tehnice necesare pentru ca în străinătate votul să fie corect. „În 2009, fraudarea comisă de domnul Băsescu a influențat rezultatul final, ori acum totul este transparent și clar”, a conchis Victor Ponta.

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25