Ponta anunță măsuri în Diaspora pentru evitarea fraudei electorale

Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri seara, că luat toate măsurile necesare pentru ca la alegerile din 9 decembrie votul din străinătate să fie corect. Astfel, el speră să evite situația de la alegerile prezidențiale din 2009, când, în opinia sa, președintele Traian Băsescu a fraudat votul diasporei.

„Eu pot să vă asigur de un alt lucru: că am luat masuri ca în străinătate să nu se mai fraudeze votul cum s-a fraudat în 2009. Vă aduceți aminte? Atunci domnul Băsescu a pierdut alegerile și fraudând votul din străinătate a reușit să fie din nou președinte. Am luat măsuri și votul va fi corect și în România și în străinătate”, a declarat Victor Ponta, într-o intervenție telefonică la RTV.

Premierul a adăugat că toate instituțiile abilitate, respectiv Ministerul de Externe, ambasadele, consulatele și autoritățile străine au luat toate măsurile tehnice necesare pentru ca în străinătate votul să fie corect. „În 2009, fraudarea comisă de domnul Băsescu a influențat rezultatul final, ori acum totul este transparent și clar”, a conchis Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel