Ponta: Antonescu, un fel de Băsescu. Vrem un alt model de președinte

ponta-guvern2
ponta-guvern2

Premierul Victor Ponta a remarcat că, în ultimul timp, liberalul Crin Antonescu se comportă precum președintele Traian Băsescu, iar România nu mai are nevoie de un președinte conflictual, ci de unul conciliant.

Președintele PSD a declarat, miercuri seara, la România Tv, că nu s-a ajuns la o decizie finală cu privire la posibilitatea unor liste comune la europarlamentare, o astfel de propunere fiind avansată de Crin Antonescu

”PSD are dincolo de sarcina guvernării va avea momentul pe 35 mai să-și dovedească potențialul electoral, o spun în contextul în care dl Antonescu ne propusese joi să mergem pe liste comune la europarlamentare (...) N-a căzut (varianta listelor comune - n.r), dar e greu să faci liste comune dacă dl Antonescu chiar are o părere așa de proastă despre PSD. Mai important decât europarlamentare este că anul viitor pe această vreme, Băsescu își va termina mandatul”, a spus Ponta.

Ponta vrea ca următorul președinte să fie ”în antiteză cu Traian Băsescu”.

”Trebuie să fie opusul lui Băsescu, să facă pace, să fie conciliant, ori în ultima perioadă dl. Antonescu este tot un fel de Traian Băsescu, se ceartă cu foarte mulți oameni, este conflictual, se implică în scandaluri care nu sunt treaba unui candidat la președinție”, a afirmat prim-ministrul.

”Îmi doresc să avem garanția că după scandalagiul, războinicul Traian Băsescu, să avem un președinte mediator, ori în ultimele zile dl. Antonescu nu s-a arătat așa”, a adăugat Victor Ponta.

La câteva zeci de minute de la declarațiile despre asemănarea dintre Băsescu și Antonescu, Ponta a spus că nu i-a comparat pe cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel