Ponta, Antonescu și Zgonea, absenții recepției de la Cotroceni. Vezi motivele

basescu-antonescu-zgonea-ponta
basescu-antonescu-zgonea-ponta

Președintele Traian Băsescu va oferi cu ocazia Zilei Naționale a României o recepție la Palatul Cotroceni, începând cu ora 18:00. La eveniment nu vor fi prezenți, după cum au anunțat, nici premierul Victor Ponta, nici preşedintele Senatului, Crin Antonescu, și nici președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Referitor la absența sa de la recepția oferită de președintele Traian Băsescu cu ocazia zilei de 1 Decembrie la Palatul Cotroceni, premierul Victor Ponta a explicat că el de fiecare dată merge de Ziua Națională în colegiul său din Târgu-Jiu.

"Nu e vorba de recepţie sau nerecepţie, e vorba că de fiecare dată, de 1 Decembrie, sunt la Târgu-Jiu. E colegiul meu şi e normal să fiu acolo", a declarat Ponta.

Nici președintele Senatului, Crin Antonescu, nu va fi prezent la Cotroceni, duminică seară, deși a precizat, pentru Gândul, că a primit o invitație în acest sens de la Administrația Prezidențială.

"Am primit invitaţia de a participa la ceremonia de la Palatul Cotroceni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, dar nu o pot onora", a spus Antonescu.

O altă personalitate a vieții politice actuale care nu va onora cu prezența recepția președintelui Băsescu este președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, acesta precizând că "nu poate".

"Am onoarea să-l primesc astă seară pe preşedintele Parlamentului bulgar într-o vizită oficială", a explicat Valeriu Zgonea, potrivit Mediafax.

El a fost întrebat de ziarişti dacă merge la Palatul Cotroceni, la recepţia oferită de 1 Decembrie: "Nu pot, am un invitat oficial pe care trebuie să-l respect şi să-l onorez, pentru că mâine seară el pleacă", a precizat Zgonea, referindu-se la oficialul bulgar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel