Ponta: am întâlnit mulţi hoţi, dar niciunul ca Flutur

Antonescu-Ponta
Antonescu-Ponta

Victor Ponta l-a atacat dur pe Gheorghe Flutur. Ponta a spus că a întâlnit mulţi hoţi şi mincionoşi în viaţa lui, dar niciunul mai mare ca Gheorghe Flutur. Crin Antonescu l-a sprijinit pe Ponta şi l-a ironizat pe Flutur pentru afişele de campanie electorală. Flutur are afişe electorale mari cât un portret al lui Kim Ir Sen pe care culoarea portocaliu ocupă loc "cât un caca de muscă".

"Am întâlnit mulţi hoţi în viaţa mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am întâlnit şi mulţi mincinoşi, dar niciunul ca Flutur", a spus Ponta. Premierul şi-a continuat atacul şi a precizat că a cunoscut şi mulţi miniştri, dar niciunul care să omoare găinile oamenilor şi să vândă apă chioară.

Atacul lui Ponta a fost susţinut şi de Crin Antonescu. "Astăzi ei nu mai sunt portocalii, sunt verzi, sunt albaştri. Astăzi ei nu mai au nicio treabă cu PDL. Mă uitam în drumul nostru, la intrare în Suceava, e un portret al lui Gheorghe Flutur cât al lui Kim Ir Sen. Nici Ceauşescu nu a avut un portret atât de mare. Un Flutur mare, mare, mare, şi sus mic, mic, mic PDL, pe puţin portocaliu, ca un caca de muscă", a spus Antonescu.
Ponta şi Antonescu au fost în turneu electoral şi la Piatra Neamţ. Liderul PSD le-a cerut oamenilor să sune la 112 ca să îl aresteze pe liderul PDL, Gheorghe Ştefan.
   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel