Ponta: Am încă apartamentul sechestrat, deși am fost achitat în instanță

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Victor Ponta a dezvăluit la Realitatea Plus că are încă apartamentul sechestrat, deși a fost achitat în instanță.

"Partea politică și administrativă și eu aș fi procedat la fel, la suspendarea din partid. (nr. Sorina Pintea)", a dezvăluit Victor Ponta la Realitatea Plus. 

Șeful partidului Pro România a continuat cu dezvăluiri: "Să tac din gură că-mi fac și mie un dosar. Să nu-mi spuneți povestea aia că dacă nu ai făcut nimic, nu pățești nimic. Ba da, uite eu am fost anchetat, trimis în judecată și au zis 3 judecători că nu am făcut nimic. Poți să nu faci nimic și să fii aici la televizor cu cătușe. Sunt zeci, sute de achitări. Da, poți să nu faci nimic și s-o pățești.


Partea politică și administrativă... și eu dacă aș fi fost președintele consiliului județean aș fi zis când apare o anchetă, suspenzi persoana din funcție ca să nu mai comită noi fapte sau să distrugă noi probe, dar de la asta să ziceam că trebuie s-o ținem cu cătușe pe doamna Pintea că poate îi bătea pe polițiștii aia. Am încă apartamentul sechestrat ca să vă zic sincer, deși am fost încă achitat de instanță. Credeți că interesează pe cineva?", a încheiat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel