Ponta: Adevărata bătălie a USL va fi cu noi înșine

ponta
ponta

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat, miercuri, la lansarea candidaților social-democrați din Gorj, că ”adevărata bătălie" a membrilor USL nu va fi nici cu Traian Băsescu și nici cu PDL, ci cu ei înșiși pentru a-și onora toate promisiunile, astfel încât să se dovedească că românii pot beneficia de un trai mai bun și în România.

Prezent la lansarea candidaților PSD din Gorj, Victor Ponta a susținut, miercuri, că USL trebuie să-și schimbe stilul de a face politică, iar promisiunile pe care le-au făcut românilor se impune a fi onorate, informează Mediafax.

"Adevărata noastră bătălie, până la urmă, nu mai este nici cu Traian Băsescu - va ieşi din scenă mai urât sau mai puţin urât, până la urmă, decizia îi aparţine -, nu mai este nici cu PDL-ul, nici nu mai ştiu dacă mai e vreun pedelist în judeţul Gorj sau prin ţară! Adevărata noastră bătălie va fi cu noi înşine, pentru a arăta că putem să avem o viaţă aşa cum ne dorim aici, în Gorj, aici, în România, nu în alte părţi ale Europei sau ale lumii", a declarate Victor Ponta celor 600 de persoane prezente la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel