Ponta: Abaterile de la Regulament ar putea duce la schimbarea Robertei Anastase

anastase
anastase

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, ar putea fi schimbată săptămâna viitoare pentru "abateri grave de la Regulament". Afirmația a fost făcută, joi,  de președintele PSD, Victor Ponta.

"Probabil că săptămâna viitoare, chiar luni, o să începem acţiunea de schimbare din funcţie pentru abateri grave de la Regulament a Robertei Anastase şi o să verificăm la vot dacă cei de la putere mai au majoritate sau nu, pentru că e foarte posibil ca la momentul votării schimbării din funcţie a Robertei Anastase să avem mai multe voturi noi decât ei", a menţionat liderul PSD.

Potrivit afirmaţiilor sale, constatarea existenţei majorităţii în ambele Camere ar face ca situaţia politică să se schimbe fundamental.

El a susţinut că, "după toate calculele şi discuţiile, s-ar putea să treacă această propunere". "Mai departe o să vedem cine o să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor, dar, practic, la Senat avem majoritatea de facto, o verificăm şi la Camera Deputaţilor şi atunci lucrurile intră într-o altă fază politică", a mai spus Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel