Ponta a scăpat boii, îi răspunde Udrea premierului

elena_udrea
elena_udrea

După ce premierul Ponta a avertizat că va face publice documente care arată că fostul ministru al Mediului, Elena Udrea, a alocat fonduri pentru proiecte inexistente din comuna Nana, liderul PMP i-a răspuns șefului Guvernului că "a scăpat boii" și că alocarea la care face referire este parte e unui proiect gândit de predecesorul său social-democrat.

"Ce pot să spun decât că este clar că premierul a scăpat boii. E clar că este nervos și probabil că l-a deranjat declarația președintelui de dinainte pentru că, d-le, nu poți să spui așa o prostie. În primul rând, eu am fost ministru interimar al Mediului după dl (Nicolae) Nemirschi, ministru PSD, atunci când PSD a plecat de la guvernare, în 2009. În acest scurt mandat pe care l-am avut am deblocat câteva proiecte începute de ministrul Nemirschi și care rămăseseră în aer. Printre care, și o HG de finanțare a 181 de parcuri în localități din România, localități trecute pe listă de dl. Nemirschi", a declarat Udrea, marți seară, la România Tv.

Întrebată dacă localitatea Nana se afla pe acea listă, Elena Udrea spune că la acel moment nu a știut.

Citește și: Ponta: Băsescu și Udrea vor fi doi inculpați. Vor face tandem la Procuratură


"Doamnă, naiba știe ce localități erau... erau 181 de localități, putea fi Nana. Nana este celebră de când cu terenul președintelui. La vremea aceea nu însemna nimic, așa cum nu însemnau nici celelalte 180, probabil", a spus liderul PMP.

Ea a spus că s-a documentat acum cu privire la acel episod, pentru că a vrut să vadă "ce nebunie e în mintea prim-ministrului"

"Localitatea Nana a primit cea mai mică alocare, 400.000 de lei, pentru a face un parc", a arătat Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel