Ponta a identificat principala problemă din USL

Premierul Victor Ponta se declară mulțumit de toți miniștrii Cabinetului, subliniind că nu-i tratează pe membrii Guvernului în funcție de partidele din care provin, ci ca pe miniștri USL. Problema pe care prim-ministrul a identificat-o în cadrul coaliției este prezența slabă din Legislativ, de la comisii sau de la vot.

[caption id="attachment_360246" align="alignleft" width="310"] foto: capital.ro[/caption]

"Vreau să vă spun că sunt mulţumit de toţi miniştrii care fac parte din Cabinet, că nu i-am tratat şi nu-i voi trata niciodată pe miniştrii PSD, PNL sau PC, ci USL", a declarat Victor Ponta, sâmbătă, citat de Mediafax.

Premierul le-a transmis parlamentarilor USL reuniţi la Mamaia că există multe momente în care singura problemă a coaliţiei este prezenţa în Legislativ, la comisii sau la vot, el arătând că, astfel, se ajunge la situaţii foarte greu de explicat opiniei publice.

"Eu îmi permit şi mi-am permis doar să atrag atenţia colegilor de la PSD - nu o să o fac niciodată, însă, faţă de ceilalţi - asupra faptului că sunt multe momente în care singura problemă a coaliţiei este de fapt prezenţa. Suntem atât de mulţi încât suntem convinşi că nu e nevoie de fiecare dintre noi şi fiecare e convins că vine celălalt la comisie sau la vot şi ne trezim - norocul nostru că nu vine şi opoziţia - dar ne trezim în situaţii foarte greu de explicat opiniei publice", a arătat liderul PSD.

Apel către parlamentari

"Vă rog să nu o luaţi ca pe un reproş al Guvernului la adresa Parlamentului, ci doar ca pe o rugăminte a mea către grupurile parlamentare care susţin Guvernul, de a încerca - eu sunt obligat să asigur prezenţa miniştrilor, a secretarilor de stat, şi o fac - vă rog pe dumneavostră să fiţi prezenţi ca să ne sprijiniţi în momentele importante. Cred că e un raport corect între Parlament şi Guvern", le-a transmis Victor Ponta membrilor din Legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel