Ponta a discutat cu Oprea despre o singură formațiune de stânga

ponta_oprea
ponta_oprea

Invitat al emisiunii ”Ultimul cuvânt” de la postul B1 TV, premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri seară, că a discutat cu liderul UNPR Gabriel Oprea despre "reunirea PSD cu ceea ce s-a desprins din partid" pentru formarea UNPR, în vederea creării unei singure formațiuni pe partea de centru stânga.

„Noi am discutat şi cu domnul Oprea şi cu ceilalţi şi am considerat că dincolo de lucrurile care ne-au despărţit în această perioadă este important să reunim PSD – ul cu ceea ce s-a desprins atunci din PSD şi practic să avem o singură formaţiune pe partea de centru stânga. Pe partea de centru dreapta este PNL – ul în primul rând, este PC – ul, este şi PDL –ul nu ştiu dacă rămâne, dacă pleacă înapoi la social – democraţi sau nu, dar asta a fost decizia politică. Iar cei de la UNPR în momentul votului pentru învestirea Guvernului pe care îl conduc au fost foarte corecţi”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat fiind dacă s-a decis care va fi cota celor de la UNPR la alegerile legislative, premierul Victor Ponta a răspuns că încă nu au hotărât nimic în acest sens, însă, probabil, o parte din cei care sunt acum parlamentari, ”vor fi sprijiniţi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel