Ponta a dezvăluit despre ce a vorbit cu Tony Blair

Prim-ministrul Victor Ponta s-a întâlnit, joi, la Palatul Victoria, cu fostul premier al Marii Britanii Tony Blair. În timpul serii, liderul PSD a explicat despre ce a vorbit cu reprezentantul Băncii Mondiale în România.

Așa cum DC News anunța din timpul după-amiezii, Victor Ponta a declarat că singurul subiect al întrevederii cu Tony Blair a fost reprezentat de “prime minister’s delivery unit” - un sistem de reacție economică rapidă pentru a răspunde în cazul situațiilor de criză.

Ce înseamnă prime minister’s delivery unit?

Prime minister’s delivery unit este un sistem înființat în 2001, în Marea Britanie, pentru a monitoriza progresul și pentru a fortifica abilitatea Guvernului de a-și atinge țintele fixate în domenii precum educația, sănătatea, transportul și criminalitatea. Divizia a fost abolită în 2010.

Strategia diviziei presupunea asigurarea atingerii unor țeluri guvernamentale, rapoarte lunare care ajungeau la premier sau evaluări ale progresului Guvernului realizate o dată la șase luni.

Programul a fost condus prima dată de unul dintre consilierii lui Tony Blair, profesorul Michael Barber. Sistemul, explicat schematic de profesorul Barber într-o serie de slide-uri, poate fi consultat AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel