Urmărește emisiunea live


Ponta a decis: Liviu Voinea şi Claudiu Doltu, secretari de stat la Finanțe

Liviu_Voinea
Liviu_Voinea

Schimbări în lanț la mai multe ministere. Premierul [/caption]

La Ministerul Finanțelor Publice, Dragoş Doroş a fost demis din funcţia de secretar de stat, iar Manuela Irina Pătrăşcoiu a fost eliberată din funcţia de Secretar general, potrivit unor decizii semnate de prim-ministrul Victor Ponta.

În funcțiile rămase vacante în urma celor două demiteri, prim-ministrul Victor Ponta i-a numit pe Liviu Voinea și pe Claudiu Doltu, scrie RTV.net.

Economistul Liviu Voinea este conferenţiar universitar la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană, şi profesor asociat la Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale.

Numirea lui Liviu Voinea nu a fost o surpriză, întrucât premierul Victor Ponta anunțase anterior această decizie  la emisiunea "După 20 de ani" la Pro TV.

Liberalul Claudiu Doltu a mai lucrat ca secretar de stat în Finanţe în Guvernul Tăriceanu, în timpul mandatului de ministru al lui Sebastian Vlădescu.

De asemenea, premierul Victor Ponta a semnat și decizia de eliberare din funcție pentru  Mihai Vasile-Ozunu, secretar de stat pentru relaţia cu Parlamentul, informare publică şi creşterea calităţii vieţii personalului la Ministerul Apărării Naţionale. În locul său a fost numit Dan Tătaru.

Cătălin Teodor Vătafu, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Europene a fost demis, de asemenea din funcție, în locul său fiind numit Alexandru Răzvan Cotovelea, iar Stoica Ion a fost numit secretar general la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Deciziile primului-ministru intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial al României.

Claudiu Doltu a mai lucrat ca secretar de stat în Finanţe în Guvernul Tăriceanu, în timpul mandatului de ministru al lui Sebastian Vlădescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel