Ponta a anunțat că prefectul de Buzău va fi demis. Vezi de ce

Premierul Victor Ponta a anunțat marți seară că prefectul județului Buzău, Gabriel Baltă, va fi demis, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie numit înlocuitorul acestuia. Prefectul de Buzău a fost sancționat după ce marți nu a fost în stare să spună care sunt cele cinci localități izolate de pe raza județului. 

"Vreau ca şi în teritoriu toată lumea să îşi facă datoria şi vreau mai multă competenţă. Pe cei care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor îi înlocuim. La Buzău înţeleg că lucrurile nu au mers bine şi, la propunerea ministrului de Interne (n.r. - post ocupat în prezent, ca interimar, de Gabriel Oprea), mâine o să numim un alt prefect la Buzău, capabil să facă faţă la aceste încercări. E valabil pentru toţi ceilalţi reprezentanţi ai Ministerului de Interne şi ai Guvernului", a declarat Victor Ponta, prezent marţi seara la Ministerul de Interne, conform Mediafax.

Cauza demiterii

Întrebat marți de jurnalişti dacă ştie câte localităţi mai sunt izolate în judeţul Buzău, Gabriel Baltă a spus că mai sunt cinci comune izolate, însă nu a putut preciza care sunt acestea.

"Sunt cinci localităţi izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Brădeanu, Vâlcelele, nu le ştiu pe toate în amănunt, se lucrează acolo", a spus Gabriel Baltă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel