Ponta, după ce Portocală a fost reținut: PNL-iștii vor încerca să îl protejeze

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta, liderul PRO România, a reacționat după ce procurorul Mircea Negulescu a fost reținut în această seară. 

Victor Ponta, liderul PRO România, a intervenit în direct la România TV unde a discutat cu privire la reținerea procurorului Portocală. Întrebat cum a primit vestea ”încătușării” acestuia, Ponta a răspuns: 

”Am primit vestea cu neîncredere. Eu nu cred că va păți ceva domnul Portocală pentru că se știa deja și erau probe de 2-3 ani, cred eu, de faptul că domnul Negulescu a falsificat probe, de faptul că a șantajat oameni pentru a depune mărturii false, de faptul că le-a promis acestor oameni, și mă refer la Vlad Cosma și la Mircea Cosma, că le rezolvă dosarele dacă dau declarații false, că a cheltuit milioane de lei din bani publici și că s-a comportat în județul Prahova ca un șef de mafie. A și spus de altfel: ”eu vreau să-i termin pe toți care sunt aici pentru că Prahova e județul meu și eu o să fiu șeful județului Prahova”. Lucrurile astea se știau și totuși nu a pățit niciodată nimic, nici domnul Negulescu, nici alți domni”, a declarat Victor Ponta. 

Portocală, protejat de PNL?

”Faptul că cei de la Secția Specială au avut curajul să încerce să facă dreptate e un lucru de lăudat și poate înțelegeți de ce sunt PNL-iștii atât de dornici să încerce să desființeze Secția Specială, că o să vedeți de la PNL, dacă nu mă înșel, domnul Portocală a avut grijă să nu facă dosar nimănui. Probabil că PNL-iștii vor vrea să îl protejeze acum”, a mai declarat Victor Ponta, liderul PRO România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel