Pompiliu Popescu, dezvăluiri incredibile despre cearta cu șeful FRF

Medicul Pompiliu Popescu a primit, astăzi, banii pentru calificarea la Euro, întreaga sumă, de 90.000 euro, conform contractului, după care a fost demis de conducerea FRF. Într-o conversație cu GSP, Pompiliu Popescu a ieșit la atac, povestind ce s-a întâmplat înainte de demiterea sa.

Potrivit celor declarate de către Pompiliu Popescu, în timpul cantoneamntelor pentru meciurile cu Lituania și Spania, a avut o discuție cu Anghel Iordănescu și cu președintele Burleanu, în care i s-a spus că la o săptămână după partida cu Spania îi vor fi achitați toți banii.

"Apoi selecționerul ne-a adunat pe cei din stafful medical și ne-a amenințat direct că ne dă afară, dacă vorbim cu jucătorii sau aducem în discuție chestiunea financiară", a adăugat Pompiliu Popescu.

Deși banii nu i-au fost virați în cele șapte zile, duminica trecută l-a chemat Anghel Iordănescu să vorbească la o cafea împreună: "lucru pe care nu îl mai făcuse niciodată, în 20-30 de ani de când ne cunoaștem. Mi-a spus că voi fi dat afară, și eu, și masorii, mi-a zis exact așa: Du-te mâine și vorbește cu Burleanu fiindcă te va da afară!".

Pompiliu Popescu a relatat pentru sursa citată și cum a decurs întrevederea cu șeful FRF.

"Am avut noroc să obțin audiență la împărăție, pentru că la Burleanu e mai greu să intri decât la Obama. Era împreună cu Vișan și cu Bodescu, le-am arătat o notificare prin care îmi ceream drepturile în conformitate cu munca pe care am depus-o în această campanie și i-am rugat doar să respecte contractul, nimic altceva.

Burleanu s-a ridicat, s-a înroșit și a început să se bâlbâie, mi-a reproșat că sunt din partea vechii conduceri a Federației, că sunt cu Generația de Aur și că vorbesc cu presa. De fapt, pentru Burleanu, există o singură triadă de care se teme: presa, pentru care lucrează în fals la imagine, Generația de Aur și vechea conducere a Federației" a povestit medicul, pecizând că Burleanu i-a reproșat faptul că le-a dezvăluit lui Stelea și Panduru că nu a primit drepturile financiare pentru calificare, dar și că Bodescu a devenit extrem de violent în limbaj și l-a tras în biroul lui "ca să își protejeze stăpânul, care își pierduse cumpătul".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel