Politicienii, sub atenta supraveghere a soțiilor. Dovada FOTO

Politicienii din România au ieșit la vot duminică, 25 mai, pentru a alege reprezentanții în Parlamentul European.

Îmbrăcați la patru ace, politicienii și-au luat soțiile și au pozat în cetățeni care își exercită dreptul de vot. Doamnele au ales ținute care mai de care mai elegante, demn de un eveniment atât de important.

Premierul României, Victor Ponta, a venit la urne alături de Daciana Sârbu și de fetița lor.

Liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a votat pentru o Românie puternică şi respectată. El a mers împreună cu soţia sa, iar la ieşirea de la urne a declarat că a votat pentru democraţie, pentru respectarea drepturilor cetăţenilor.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a îndemnat oamenii să meargă la vot, în ciuda vremii care se anunța ploioasă. A venit la urne însoțit de soția și fiica sa.

Liderul PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, a ajuns la secția de votare de la Seminarul Teologic, în arondismentul căreia se află domiciuliul său. Și acesta a fost însoțit de partenera lui de viață.

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean (CJ) Timis și președintele PSD Timiș, împreună cu soția sa, Maria, au fost fotografiați înainte de a-și exercita dreptul la vot în localitatea Remetea Mare.

Primarul municipiului Galați, vicepreședintele PNL Marius Stan, împreună cu soția și două dintre fetele sale, a mers să voteze duminică, 25 mai.

Prefectul județului Bihor, Claudiu Pop, a votat și el alături de soția lui.

Ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, Korodi Attila, a votat la secția amenajată în incinta Sălii Sportului din Miercurea Ciuc. Acesta a venit însoțit de soția sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel