Politicienii români, așa cum rar îi întâlnești. Imagini de colecție

PSD
PSD

Cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos, politicienii din România s-au întrecut în imagini de colecție postae pe rețelele sociale. 

De Crăciun, politicienii români s-au lăsat fotografiați în ipostaze inedite alături de familie și cei dragi. Mai jos vă arătăm câteva imagini de colecție cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, deputatul PNL Alina Gorghiu și ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

Crăciun fericit, dragi prieteni! Să fiți sănătoși și să îi aveți pe cei dragi lângă voi! 
Să vă fie bine și să fiți binecuvântați de Pruncul Iisus!, a scris Gabriela Firea în dreptul imaginii publicate pe Facebook.

(w670)

Vă urăm Crăciun vesel tuturor, este mesajul postat de Alina Gorghiu pe instagram.

(w670)

Vā dorim tot binele din lume ! Crāciun fericit!, este mesajul lui Codrin Ștefănescu, publicat pe contul personal de Facebook.

(w670)

Sărbătoarea Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos este mai întâi de toate sărbătoarea iubirii lui Dumnezeu față de noi, toți. Fie ca naşterea Domnului să ne încălzească sufletul și să ne lumineze gândul, amintindu-ne să Îl primim pe Fiul Domnului cu smerenie și bucurie. Crăciun sfânt, cu sănătate și împlinire, alături de cei dragi!, a transmis ministrul Economiei, Niculae Bădălău, tuturor românilor.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel