EXCLUSIV  Politicienii propulsați pe scena politică în 2016. Clotilde Armand, marea surpriză

În vreme ce unii politicieni părăsesc scena politică, alții vin cu forțe noi și sunt niște surprize în topul politic fie ca popularitate, fie ca intenție de vot. 

Cea mai mare surpriză a anului 2016 pe scena politică rămâne Clotilde Armand. Și-a lansat candidatura pe un câmp, presa nu i-a acordat mare atenție. A devenit foarte vocală și cunoscută după ce aproape a înfrânt candidatul PSD din Sectorul 1. În exit poll era câștigătoare, rezultatul final a plasat-o cu 3% în spatele candidatului PSD. Acum, din cauza conflictelor din USR, tace, însă, cu toate acestea, rămâne politiciana surpriză a anului. 

Nicușor Dan era deja cunoscut, de mult se chinuia să câștige Capitala. Însă el a fost confirmat prin partidul său la alegerile locale, depășind PNL în București. 

[citeste si]

Bogdan Diaconu nu a apărut pe scena politică în 2016, dar din 2016 a devenit cunoscut, după ce Sebastian Ghiță a intrat în PRU și a început să ia politicieni de prin alte partide. În ciuda controverselor, el nu e un lider de partid simpatizat. Cu toate acestea, sociologii au fost surprinși de PRU și chiar opinau că dacă apărea mai devreme, avea șanse să intre în Parlament. 

Sevil Shhaideh nu e de mult în PSD, deși are o vastă experiență. În ciuda faptului că Klaus Iohannis nu a desemnat-o premier, a devenit foarte cunoscută opiniei publice, dacă nu și simpatizată, mai ales după de președintele a refuzat-o. 

Sorin Grindeanu este iar o surpriză. În afară de Rareș Bogdan, nimeni nu l-a vehiculat ca premier. Cu toate acestea, scena politică grea se întărește cu un nou politician. 

Raluca Turcan era văzută prea puțin influentă la nivel politic. Cu toate acestea scorul bun de la Sibiu, moștenit de la Iohannis, a propulsat-o, interimar, la vârful PNL. 

Partidele au venit cu politicieni noi la alegerile parlamentare. Unii dintre ei au început să fie vocali și prezenți, dar, în acest moment sunt prea puțin cunoscuți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel