Politicieni interziși de 1 Decembrie. Chirieac: Ziua Dezbinării Naționale

iohannis dragnea dc
iohannis dragnea dc

Liderii PSD nu vor merge la evenimentele organizate de Klaus Iohannis în tribuna oficială, din cauza criteriilor impuse de președinte unor importanți lideri politici, pe care nu i-a invitat nici la paradă, nici la recepția de la Palatul Cotroceni de Ziua Națională a României. 

Liviu Dragnea și Gabriela Firea nu au fost invitați de Klaus Iohannis la niciunul dintre evenimentele de 1 Decembrie. Florin Iordache, președintele Camerei Deputaților, și Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, vor merge la Alba Iulia. Liderii PSD care rămân în București se vor strecura printre oameni la parada de 1 Decembrie. 

[citeste si]

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la România TV: ”Constatăm că la doi ani de la încheierea epocii Băsescu, România este mai dezbinată decât în acele vremuri. Practic, se consemnează oficial, Ziua Națională este anul acesta Ziua Dezbinării Naționale. Decizia PSD este corectă, pentru că era singura modalitate prin care putea păstra unitatea partidului. Nu este posibil ca președintele partidului, alți lideri importanți ai PSD să nu fie invitați și alți lideri PSD să meargă acolo. PSD trebuia să ia decizia logică: `Nu merge nimeni. Facem Ziua Națională cu oamenii.`Din punctul de vedere al statului, lucrurile arată la fel de rău. Cea mai importantă funcție în stat se va afla la București. Locurile doi și trei se vor afla la Alba-Iulia. Nu ar fi fost rău dacă oamenii s-ar fi înțeles. Dar nu, sunt acolo pe motiv de vrajbă, pe motiv de ceartă profundă.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel