Politicianul Sorin Gheorghe a murit. A fost găsit decedat, la 44 ani, în casa lui

Sorin Gheorghe a fost găsit mort în propria locuință. Avea doar 44 de ani.

Sorin Gheorghe a fost subprefect de Buzău. Politicianul a suferit un atac de cord în cursul zilei de vineri. În ultima perioadă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit şi a făcut mai multe investigaţii medicale, care însă nu ar fi arătat nicio problemă serioasă de sănătate.

Din păcate, în cursul zilei de astăzi, Sorin Gheorghe nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care apropiații săi au hotărât să spargă ușa casei unde bărbatul locuia. L-au găsit acolo zăcând fără suflare. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla exact condițiile în care s-a produs tragedia.

”A fost un bun prieten, un om care a sprijinit proiectele noastre, ori de câte ori am cerut ajutorul dumnealui. Un om minunat care va ramane mereu in sufletele noastre. Dumnezeu sa dea putere familiei indurerate si sa ofere mangaiere in acest moment dureros”, a scris, pe Facebook, Dobriță Ionel, primarul comunei Berca.

La sfârșitul lunii august, Sorin Gheorghe fusese eliberat din funcția de subprefect, locul său fiind luat de către generalul în rezervă Lucian Foca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel