Politician, felicitare inedită pentru asistenții medicali

Cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali, Conf. Univ. Dr. Florin Buicu, deputat PSD de Mureș, a transmis un mesaj inedit.

"La Multi Ani asistenților medicali!

Zi de zi dăruit ce aveți mai bun din cunoștințele voastre, din spiritul vostru de solidaritate pentru a menține si restabili sănătatea românilor. Zi de zi oferiți celor care au nevoie de îngrijire, atât ajutorul profesional cât mai ales mângâiere izvorâtă din bunăvoința, din angajamentul vostru.

Zi de zi, în viața fiecărui om salvat, fiecărui copil vaccinat, în fiecare naștere, în fiecare tratament, în fiecare pacient care beneficiază de atenție se simte prezența eforturilor depuse de Dumneavoastră!

Zi de zi sunteți buni și aveți răbdare și simțiți durerea și zbuciumul celor pe care îi ajutați.

Zi de zi în numele vieții și onoarei vă exercitați profesia cu demnitate, respectați drepturile omului, ființa umană și păstrați secretul profesional. Pentru toate acestea, și pentru multe altele, cu ocazia Zilei internaționale a asistentului medical, doresc La Mulți Ani fiecărui asistent medical!", a transmis Conf. Univ. Dr. Florin Buicu, deputat PSD de Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel