Urmărește emisiunea live


Politician ALDE, MORT după un meci de fotbal

Consilierul local ALDE din Aleșd, Cătălin Mănoiu, în vârstă de 40 de ani, a murit marți seară. 

El a făcut infarct, după un meci de fotbal, a declarat joi, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea.

”Cătălin Mănoiu, consilierul local ALDE din Aleşd, a jucat fotbal aseară (joi - n.r.) cu nişte prieteni pe o bază sportivă din Oradea, el locuind în municipiu. I s-a făcut rău, soţia l-a dus acasă, iar în faţa casei şi-a pierdut cunoştinţa şi au fost nevoiţi să cheme salvarea. Echipajul nostru s-a chinuit două ore să-l readucă la viaţă, dar nu au mai reuşit. Avea doar 40 de ani şi trei copii mici” a declarat Gheorghe Pintea, pentru Agerpres. 

El a mai afirmat că solicitarea a venit la ora 21:37, iar echipajul a ajuns la locuinţa pacientului în aproximativ trei minute, consilierul având domiciliul aproape de sediul SAJ. Medicul a încercat să-l resusciteze timp de două ore, însă fără succes. Echipajul a plecat la 23:40.

[citeste si]

Cătălin Mănoiu îşi dona indemnizaţia de consilier pentru a plăti mesele copiilor de la echipa de fotbal a oraşului Aleşd.

”A fost un om cu multă dragoste pentru copii şi multă iniţiativă. Acum se ocupa de organizarea unei manifestări sportive, Zilele sportului aleşdan, pentru care încerca să obţină şi fonduri de la Consiliul Judeţean”, a declarat primarul oraşului, Ioan Todoca.

Cătălin Mănoiu era căsătorit şi are trei copii, soţia sa, Teodora, fiind consilier juridic în cadrul Inspectoratului Şcolar Bihor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel