Politician: Greva, ultima soluție față de buget! Asalt fără precedent al PSD-ALDE

Alexandru Ichim / 13 feb 2019 / 18:41 Salveaza PDF Comentarii
Foto Facebook / Consiliul Judeţean Cluj
Foto Facebook / Consiliul Judeţean Cluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a arătat nemulțumit față de bugetul de stat și susține că greva administrativă ar fi ultima soluție. 

”Greva administrativă, ultima soluție în fața noului buget de stat. Asistăm la un asalt fără precedent al PSD-ALDE la adresa consiliilor județene performante.

Singurele informații la care avem acces indică o încărcare majoră a bugetului Consiliului Județean Cluj cu cheltuieli pe care nu le-am mai avut iar capitolul investiții este pus serios în dificultate. Aceste cheltuieli adăugate înseamnă aproximativ 35 de milioane de euro, sumă care, de fapt, nu se va mai putea regăsi în investiții.

Pentru noi, 35 de milioane de euro este dublul bugetului pe care anul trecut l-am avut la dispoziție pentru drumuri județene. Mecanismele de împărțire a bugetelor sunt total lipsite de transparență și ne sunt refuzați toți indicatorii necesari creionării bugetului județean, înainte de adoptarea de către Parlament a Legii bugetului de stat, fără vreo șansă pentru amendamente”, susține președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. 

”Răzbunare politică”

 

”Practic, vom fi puși în fața faptului împlinit. Consider acest buget național ca fiind o răzbunare politică. De altfel, președintele PSD Liviu Dragnea, a și inclus Clujul pe lista celor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare. În această situație, fac apel la administrațiile publice locale care se regăsesc în situații similare nouă și le propun intrarea în grevă administrativă, ca reacție față de abuzurile noii Legi a bugetului de stat”, a mai spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj, în cadrul comunicatului de presă. 

 

Vezi și: 

Legea bugetului, scandal. Teodorovici, replică pentru Turcan: Aveți galben

Tarcea - Dorneanu, discuţie pe întuneric. Preşedintele CCR: Fac o singură precizare

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26