Poligraf DNA. Vlad Cosma, sentință definitivă. Chirieac: Revoltător! Eu atât spun...

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat înregistrălie prezentate de Vlad Cosma prin care fostul deputat acuză falsificarea probelor cu detectorul de minciuni, prezentate ulterior în instanță.

Întrebat de ce crede că Laura Codruța Kovesi nu i-a retras pe polițiștii de la DNA Ploiești, cei care s-au ocupat de detector, Bogdan Chirieac a precizat că: „Îi protejează. Nu numai dânsa. Parchetul General nu dorește să facă investigații în acest caz”.

„La ce vedem la televiziune este revoltător! Este stupefiant! Ultima, cu detectorul de minciuni. Oamenii aceia nu aveau absolut nicio șansă. Puteau să fie total nevinovați. Erau duși la un detector de minciuni al poliției, un detector falsificat și îi scoteau cum vor dânșii. (...) E un comportament mafiot!”, a mai precizat Bogdan Chirieac la România TV.

În ceea ce privește decizia definitivă, așteptată astăzi, în cazul lui Vlad Cosma și o posibilă amânare sau achitare după apariția numeroaselor înregistrări din media, Bogdan Chirieac este sceptic. 

[citeste si]

Decizie politică?

„Să dea Dumnezeu să greșesc, dar strict pe analiză politică, Vlad Cosma trebuie condamnat astăzi. Este singura modalitate de a îngropa într-un fel, un timp, pentru că multă vreme nu se va mai putea, declarațiile și dezvăluirile pe care le-a făcut.

Atunci când dosarele se fac cum am văzut, când ați avut sentințele în cazul „Rarinca”, când ați avut sentințele în cazul „Telepatia” sau „Adrian Năstate - termopane” și multe, multe alte sentințe, ce încredere să ai în justiție?

Să dea Dumnezeu să aibă dânșii dreptate. Eu atât spun... Poate că Vlad Cosma e vinovat, nu îi cunosc dosarul. Dar eu vă spun, strict politic, din punct de vedere politic, singura modalitatea de a îngropa un timp aceste dovezi este o condamnare a lor. Apoi se va putea spune inclusiv ambasadelor „niște pseudo-dovezi falsificate, făcute de niște inculpați care au și fost condamnați”. Cu asta se închide un timp cazul”, a mai adăugat analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel