Polițist pedofil. Tudose: Dacă eram în locul lui Carmen Dan, îi dădeam AFARĂ!

Mihai Tudose a spus că, dacă era în locul ministrului Carmen Dan, îi dădea "pe toți afară" după gestul polițistului pedofil.

"Dacă eram în locul ei, îi dădeam pe toți afară duminică seara. Pedofilii sunt cei mai urâți făptuitori. Deci te revolți când auzi așa ceva, dar când auzi că făptuitorul este polițist, revolta devine furie. Oricare dintre noi, îi dădea afară pe toți. Dacă ai trecut de momentul acela, începi să devii rațional. I-am solicitat doamnei ministru un raport oficial", a zis Mihai Tudose la Antena 3.

[citeste si]

Dăm afară șeful Poliției?

"Raportul a venit astăzi. M-am uitat pe el. Lucrurile sunt complicate. I-am solicitat domnului Despescu să vină cu două rapoarte: vinovații - începând de la colegii de tură care au stat două zile cu poza respectivului și nu și-au recunoscut colegii, până la șefii ierarhici. Ăștia trebuiau primii dați afară. Dăm afară șeful Poliției? Eu nu am spus că nu îl dau, dar să vedem cu ce vine. Al dollea set de măsuri care să rezolve problemele de sistem. Nu toată poliția trebuie blamată. Nu poți să-l acuzi pe șeful Poliției că la secția cutare, un necunoscut, că nu era mare sculă, dosarul lui a fost ținut ascuns. Demiterea șefului de la Omoruri mi se pare exagerată, înțeleg că e un polițist extraordinar. De ce nu a plecat acasă consilierului doamnei ministru, care înțeleg că a fost coleg cu pedofilul", a mai zis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel