Polițist pe motocicletă din coloana lui Barack Obama, accident mortal

Barack Obama a trecut printr-un episod similiar cu momentul prin care trece Gabriel Oprea. Un polițist care mergea în fruntea coloanei prezidențiale a murit, în urma unui accident rutier. 

Ofiţerul Bruce St. Laurent deschidea coloana prezidențială, pe motocicletă, a președintelui american, când a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața. Un autocamion l-a lovit din plin. Polițistul mergea către unul dintre drumurile de acces spre autostradă când s-a întâmplat accidentul.

Președintele american Barack Obama se îndrepta spre un miting de susținere. Purtătorul său de cuvânt a făcut declarațiile în acest caz și a spus că Barack Obama nu a văzut accidentul, dar a fost informat  de moartea ofițerului. El a adăugat că președintele american se roagă pentru familia ofițerului. St. Laurent a fost numit ofițerul anului și a lăsat în urmă o soție și patru copii. 

Accidentul a avut loc în anul 2012. Informația a fost retransmisă, luni seară, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, care a citat CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel