Polițiști, decizie ISTORICĂ. Toma plătește nota de plată a regimului Boșcodeală

Curtea de Apel Ploieşti a judecat recursul formulat de Primăria Buzău privind concedierea celor peste 323 de polițiști locali. Instanța a respins, ca nefondat, recursul Primăriei Buzău la hotărârea Tribunalului Buzău care a suspendat aplicarea noii organigrame din Palatul Comunal. Decizia este definitivă.

Mulți au spus că este vorba de o înfrângere a primarului Constantin Toma, dar, de fapt, este o înfrângere a buzoienilor.

"Rog ca lumea să nu mai spună că este înfrângerea lui Toma. Este o chestie greșită. Eu sunt reprezentantul buzoienilor. Și orice înfrângere - dacă este înfrângere - este o înfrângere a întregului oraș în condițiile în care există o lege - maximum un polițist la 1000 de locuitori, în condițiile în care Curtea de Conturi îmi cere inclusiv pe ultimii trei ani, să recuperez sumele cheltuite cu salariile acestor oameni. Deciziile Curții de Conturi sunt obligatorii. Mi s-a spus să schimb organigrama. Am schimbat-o. (...) Vom pune în aplicare decizia Curții de Apel Ploiești și vom vedea ce se va alege de Buzău. Mă voi bate să obțin cele mai bune rezultate chiar și în această situație foarte proastă. Procesul pe fond va fi câștigat. Pierdem aproape patru milioane de euro pe an. Organigrama este blocată. Sunt nemulțumit, nu mi-e deloc ușor, dar continui să îmi fac treaba", a zis Constantin Toma la Campus TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel