Poiana Brașov. Tarifele la transportul pe cablu rămân neschimbate. Vezi tarifele

Poiana Brasov
Poiana Brasov

Consilierii locali din Brașov au aprobat tarifele la  transportul pe cablu pentru sezonul de iarnă 2014-2015.

"Mergem pe menţinerea acestor tarife la nivelul anului trecut pentru că, din punctul meu de vedere, putem avea mai multe beneficii cu un număr mare de utilizatori la un preţ mic, decât cu un preţ mare şi cu un număr redus de persoane care folosesc mijloacele de transport pe cablu. Mizăm pe venituri mai mari, pe un volum mai mare de utilizare a infrastructurii de transport pe cablu şi a Domeniului schiabil în Poiana Braşov", a declarat primarul George Scripcaru după şedinţa Consiliului Local.

Preţul unei urcări simple cu telecabina este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii, iar o urcare şi o coborâre costă 35 de lei pentru adulţi şi 17 lei pentru copii. Abonamentele cele mai vândute, care oferă acces pe toate mijloacele de transport pe cablu au fost în sezonul trecut cele de o zi, în valoare de 140 de lei pentru adulţi şi 80 de lei pentru copii.

Ce prețuri au cartelele pentru întreg sezonul de iarnă 

În cazul cartelelor cu puncte,cele mai vândute au fost cele de 240 de puncte, valabile întreg sezonul, preţul fiind de 530 de lei pentru adulţi şi 290 de lei pentru copii. La fel ca şi în sezonul trecut cea mai ieftină cartelă de şase puncte va costa 30 de lei pentru adulţi, şi 15 lei pentru copii.

Abonamentele pentru transportul pe cablu pot fi făcute pe intervale orare, cu urcări valabile într-o singură zi, de la ora 11,00, de la ora 13,00 şi de la ora 14,00. De asemenea, pentru schiori vor exista şi abonamente valabile de la o zi la şase zile, dar şi abonamente valabile pentru 10 zile din sezon sau pe 20 de ore din sezon.

Transportul pe cablu din Poiana Braşov funcţionează cu două telecabine Capra Neagră şi Kanzel, o telegondolă, două telescaune şi patru teleschiuri. Domeniul schiabil cuprinde 24 de km de pârtii modernizate, suprafaţa schiabilă a staţiunii fiind de 85 de hectare, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel