EXCLUSIV  Podul peste Dunăre, de la Brăila, pe post de muzeu. Gușă: Mi se pare o complicitate acolo

Cozmin Gușă, consultant politic, a vorbit despre podul peste Dunăre care va face legătura între Brăila-Galaţi şi Jijila-Tulcea și care, momentan, este pe post de muzeu.

"Îţi dai seama... să faci al treilea cel mai mare pod din Europa, ţi-l fac japonezii, şi să nu faci bretelele de acces? Podul ăla este muzeu, cel puţin un an, fiindcă domnul Drulă nu a dat ordinul de lucrări pentru bretele", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Deferiți mass-media", de la DCNews TV.

"Până la Drulă, uite, cineva mi-a spus mie, acum câteva zile, ca nemţii nu mai vor să dea banii. Atitudinea lui Iohannis - care a ajuns de la 90 de miliarde până la 40 de miliarde - plus atitudinea lui de acord şi de girare a băiatului ăsta care scria editoriale prin Dilema, Ghinea - slab editorialist, oricum slab manager - mie îmi ridică semne mari de întrebare. Este clar că suntem în piuneze, este clar că vor exista alte contestaţii pe fel de fel de proiecte. Iohannis nu se enervează. Dacă Iohannis nu se enervează pentru faptul că nu vin banii pe care el i-a promis şi acum au ajuns la jumătate din sumă, mie acolo mi se pare o complicitate", a spus Cozmin Gușă.

Emisiunea integrală, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel