EXCLUSIV  Pod Constanța. Șoseaua București-Târgoviște. Daniel Tudorache, soluții - VIDEO

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a vorbit, la DC News, despre probleme importante pentru șoferi, mai exact Podul Constanței și șoseaua București – Târgoviște.

"Trebuie să rezolvăm problema Podul Constanței, cel care face legătura Grivița cu cele două cartiere Chitila și Bucureștii Noi. În această perioadă, sunt grupuri de lucru. Noi dorim să-l lărgim, să facem cel puțin două benzi pe sens", a spus Daniel Tudorache.

În perioada construcțiilor, șoferii vor merge doar pe o bandă. "Trebuie găsită o soluție pentru a rezolva problema, pentru că este vorba de București – Constanța", a punctat primarul Sectorului 1.

Discuții cu Primarul General

"Am vorbit și cu Primarul General, în acest mandat trebuie să rezolvăm problema acelui pod. Nu cred că e important să tăiem panglica, important e să rezolvăm situația pentru cele două cartiere. Trebuie să lărgim", a explicat Daniel Tudorache.

Șoseaua București – Târgoviște

În ceea ce privește șoseaua București – Târgoviște, o altă întrebare primită de la cititorii DC News, primarul Sectorului 1 a spus că se formează niște cozi interminabile. "La orele de vârf, intrarea din București-Târgoviște pe centură se întinde pe 500 – 1.000 de metri. Sunt rute alternative, dacă dorești să faci la dreapta în centură, sunt anumite străduțe pe care noi trebuie să-i îndrumăm pe cetățenii care vor să o ia la dreapta", a precizat primarul.

Răspunsul complet poate fi ascultat accesând link-ul de mai jos:

[citeste si] 

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel