Pocora: PNL nu-l primește pe Tăriceanu. O strategie

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat că, potrivit statului partidului, Călin Popescu Tăriceanu nu se poate întoarce în partid. Ea a subliniat că este doar o strategie a PSD-ului. 

"Ceea ce este foarte important este să raportăm cum PSD încearcă o strategie pentru a evita dezbaterea moțiunii de cenzură", a subliniat Cristina Pocora. 

"Am văzut cum domnul Tăriceanu a plecat din PNL, acum auzim că s-ar răzgândi și s-ar dori înapoi în PNL. Statutul are prevederi pentru toate aceste cazuri, sunt o serie de proceduri- să te înscrii acolo unde domiciliezi, unde ai reședință sau activități", a mai spus purtătoarea de cuvânt al PNL. 

VEZI și: Reacția lui Antonescu după reînscrierea lui Tăriceanu în PNL 

Ea a adăugat că este important de știut că "președintele interimar de la Satu Mare a declarat că nu a invitat și că nu acceptă primirea lui Călin  Popescu Tăriceanu în PNL, că acolo este o campanie a PSD". 

Cristina Pocora a ținut să precizeze că "astăzi domnul Tăriceanu ar fi trebuit să conducă ședința reunită a celor două camere pentru a citi moțiunea de cenzură". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel