Ponta și Tăriceanu, atacați de Pocora. "ANOMALIE politică, chiar genetică"

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora, purtătoarea de cuvânt a PNL, a criticat dur, atitudinea a doi lideri politici, unul liberal, celălalt social-democrat. 

"Acum câteva luni, premierul Victor Ponta întreba ironic unde mai există liberali în țara asta. Zilele trecute, într-un interviu, același domn Ponta a găsit în fine unul și nu unul orișicare: chiar domnia sa. Așadar, Victor Ponta ne-a spus nici mai mult nici mai puțin că domnia sa este chiar mai liberal decât președintele interimar al PNL, dl. Klaus Iohannis. Asta după ce, recent, tot dl. Ponta mărturisea senin că a votat mai mereu dreapta", a transmis Cristina Pocora. 

Tăriceanu îl desființează pe Iohannis. "Caraghios și penibil"

Purtătoarea de cuvânt a PNL, Cristina Pocora, a adăugat că "În același timp, în paralel, dl. Călin Popescu Tăriceanu, un liberal ajuns, cu multă umilință, în curtea PSD, caută cu orice preț să arate prin fapte că își continuă rolul de vrednic și neobosit luptător pentru noua cauză a PSD: aceea de a destructura PNL. Observăm așadar cu stupefacție cum președintele actual al PSD se chinuie efectiv să se arate ca om de dreapta și liberal, iar fostul președinte al PNL își înclină coloana până la pământ pentru a se arăta cu totul supus înaltelor idealuri ale PSD". 

Pocora condamnă prietenia Ponta-Băsescu, până la DNA 

Cristina Pocora a ajuns la concluzia că "asistăm la un caz rar de anomalie politică și aproape genetică, în care liderul partidului de stânga vrea să fie luat în seamă că om de dreapta, iar fostul lider de dreapta dorește să fie perceput ca un lider al stângii pesediste. Consider că, prin atitudinea lor publică, atât Victor Ponta, cât și Călin Popescu Tăriceanu, jignesc electoratul făcând politica 'lupului îmbrăcat în blană de oaie". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel