Pocora: Geoană să nu uite că Antonescu l-a sprijinit acum patru ani

Cristian Pocora
Cristian Pocora

Noul purtător de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, spune că Mircea Geoană pozează în analist politic la TV și omite să pornească de la actuala realitate politică, în care Crin Antonescu este prezidențiabilul USL.

Reacția Cristinei Pocora survine ca urmare a ultimelor declarații ale lui Geoană, care a apreciat că publicul PSD nu va vota la alegerile prezidențiale un candidat al PNL, din demotivare.

”Mircea Geoană pozează în analistul de serviciu, fără a înţelege faptul că acum contextul politic este diferit faţă de amintirile domniei sale. Domnul Mircea Geoană, în analizele făcute în emisiuni, ar trebui să pornească de la realitatea de azi: Crin Antonescu, a fost validat drept candidatul USL la președinție, inclusiv de Congresul PSD. Acest lucru nu mai este un subiect de discuţie, indiferent de apetenţa unora pentru scenarii mai mult sau mai puţin incitante”, a scris liberala pe Facebook.

Ea îi transmite lui Geoană că ”în urmă cu doar patru ani, președintele PNL, Crin Antonescu, i-a acordat tot sprijinul și le-a cerut susținătorilor partidului să-i acorde votul la prezidențiale” și n-ar trebui să uite asta. ”PNL este un partid corect, pentru care onoarea de a-şi ţine promisiunile faţă de electorat, dar şi faţă de partenerii politici, constituie principala premisă în politica sa. Crin Antonescu va deveni președintele României cu votul majorității cetățenilor, iar nu în urma unor trocuri obscure făcute în culise sau a unor declarații televizate ale unor politicieni”, a mai scris Pocora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel