Pocora, atac dur la Tăriceanu, Ponta și PSD

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a transmis, joi, că anunțul construcției unei inițiative care să „reformeze” liberalismul nu reprezintă altceva decât o nouă rată a trădării plătită conștiincios PSD de Călin Popescu Tăriceanu, în contul funcției de președinte al Senatului.

Purtătorul de cuvânt al PNL susține că înființarea de către Călin Popescu Tăriceanu a grupului de inițiativă reprezintă "o nouă încercare a lui Victor Ponta de a distrage atenția opiniei publice de la demersul serios și rapid al PNL și PDL de unificare a Dreptei, care dă adevărate coșmaruri socialiștilor în perspectiva viitoarelor alegeri prezidențiale".

Cristina Pocora susține că liberalii care au ales să se alăture grupului înființat de fostul premier au făcut "o alegere greșită".

Vezi și: Tăriceanu, despre o alegere între PMP și PSD

"Presupusa salvare a liberalismului nu se poate face sub umbrela socialistă și nu te poți numi liberal dacă ești condus de Victor Ponta! Constatăm cu regret că domnul Tăriceanu, supus presiunilor venite din partea PSD, a reușit să atragă în acest joc o serie de colegi din PNL și să le ofere o șansă iluzorie de a reveni la putere prin ușa din dos. Alăturarea acestor parlamentari demersului domnului Călin Popescu Tăriceanu reprezintă o alegere greșită, acest grup urmând a fi asimilat în cele din urmă de PSD", a declarat Cristina Pocora, citată de Agerpres.

Proiectul PNL, un mare partid de dreapta

Ea a adăugat că cel mai important proiect al PNL reprezintă în momentul de față construirea unui mare partid de dreapta.

"Adevărații liberali sunt în interiorul PNL și continuă să lupte pentru formarea unui mare partid de dreapta, astfel încât să putem oferi o alternativă solidă la politica social-democraților de a-și subordona toate instituțiile statului", a conchis purtătorul de cuvânt al PNL.

Grupul de inițiativă pentru păstrarea identității liberale, inițiat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost lansat joi, în Capitală, în prezența mai multor parlamentari liberali.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, susținut de 14 parlamentari liberali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel