Pocora, atac dur: Firea trebuie să plece acum

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora îi cere demisia Gabrielei Firea. De asemenea, într-o postare pe blogul personal, aceasta mai spune și că Dan Șova nu merită să fie purtător de cuvânt.

"Victor Ponta și-a ales purtătorii de cuvânt după chipul și asemănarea lui. Gabi Firea și Dan Șova sunt aroganți, compromiși la nivel public și disprețuitori față de oameni și litera legii. Cei doi sunt principalii purtători de mesaj al candidatului PSD, sunt vocea lui Ponta atunci când acesta dorește să evite răspunsurile la întrebări incomode, sunt cei care scot castanele încinse, doar, doar, șeful lor va scăpa cu imaginea imaculată ca o fecioară.

Prin simpla păstrare a celor doi în funcție, Victor Ponta le girează, însă, activitatea și mesajele. Victor Ponta i-a jignit, prin Gabriela Firea, pe românii care nu pot avea copii. Și nu și-a cerut scuze niciodată. Victor Ponta îi jignește, prin Dan Șova, pe românii care cred că guvernanții lucrează în folosul societății și nu al lor, personal. Îi jignește prin faptele penale de care Dan Șova este acuzat. Și nu îi trece măcar o secundă prin cap premierului să-și ceară scuze", a scris Cristina Pocora pe blog.

"Domnule Victor Ponta, să ştiţi că românii nu uită că doamna Firea a aruncat cu noroi într-un sfert dintre cuplurile din această ţară, oameni care trăiesc o adevărată dramă prin neputinţa de a avea copii pe cale naturală, dar pentru care dumneavoastră, în calitate de prim- ministru, continuaţi să nu faceţi nimic. 

Situația este clară și nu cunoaște decât o singură interpretare. Dați-i afară, acum, pe Șova și Firea din funcțiile de purtători de cuvânt! Delimitați-vă, acum, de orice proiect de lege privind aministierea și grațierea! Faceți astfel și veți putea "păcăli" românii că nu sunteți un candidat al baronilor și al disprețului!", a conchis Cristina Pocora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel